Cordpadel

Installatie procedure Cord Padel1)  Maak met plakband/tape een scherpe punt aan het uiteinde van uw namecord zodat deze makkelijk overal door kan schuiven.
2) Schuif het touw door het zwarte lusje naast de metalen ring en maak zo de lus voor rond uw pols.3) Verwijder de overgrip en basisgrip van uw racket, belangrijk dat de basisgrip in goede staat blijft zodoende je hem straks weer netjes kan bevestigen. Je kan altijd een nieuwe installeren zoals Hesacore of Dual Pro Overgrip van ShockOut.4) Verwijder met een fijne platte schroevendraaier de 4 nietjes uit de butt en leg deze aan de kant (straks moeten deze er terug in). 
5) Schuif de butt weg van het handvat


6) Schuif met een fijn tangetje de metalen pin richting de kant van de kleine ruimte in het handvat, zo kan je makkelijk het touw verwijderen.


Nu is alles klaar om uw namecord te bevestigen.
7) Schuif uw namecord door de butt8) Schuif het touw rond de platte schroevendraaier en breng het touw in het handvat van uw racket.9) Schuif de metalen pin terug op haar plaats, de namecord moet achter de metalen pin blijven.10) Doe uw namecord rond uw pols en ga zo de ideale lengte gaan bepalen om vervolgens een knoop te maken in uw namecord, dit zo dicht mogelijk bij het handvat.
Leg een DUBBELE STRAKKE knoop en plaats deze IN het handvat.11) Plaats de butt terug op zijn plaats en zet de nietjes ook PERFECT op de oorspronkelijke plaats om deze vervolgens in te kloppen.12) Als de butt perfect op zijn plaats zit met de 4 nietjes VOLLEDIG ingeklopt kan je terug de basisgrip en overgrip gaan plaatsen.

Hier enkele voorbeelden van reeds gelukte conversies met dank aan Maarten (McCasma) voor de gedetaileerde handleiding.